BHV kantoor Kinderopvang

Naast de wettelijke verplichting om BHV-ers in uw organisatie te hebben, heeft u ook een maatschappelijke verplichting en belang, zeker in de kinderopvangbranche en het onderwijs.

Om de nadelige gevolgen van ongevallen op en rond de werkvloer zoveel mogelijk te beperken, zijn bedrijven en instellingen als gevolg van de ARBO-wetgeving, verplicht de BHV organisatie en een BHV plan in huis te hebben.

Er dient een bedrijfshulpverleningsplan te zijn ontwikkeld, waarin o.a. alarmerings- en ontruimingsprocedure(s) zijn vastgelegd. 

Een of meerdere aangewezen werknemers dienen in staat te zijn: 

1. De eerste hulp te verlenen, 2. brand te bestrijden, 3.te communiceren met externe hulpverleningsorganisaties (brandweer, politie of ambulance) en 4. overige werknemers of aanwezigen bij nood te evacueren.

screenshot BHV

De klassikale en e-learning BHV opleidingen van Incase worden gegeven volgens het opleidingsprofiel voor de BHV-er zoals opgesteld door het Ministerie van Binnenlandse zaken en Werkgelegenheid.

Wij richten ons binnen dat opleidingsprofiel in onze trainingen op organisaties waar gewerkt wordt met kinderen, met name op het gebied van brand, ontruiming en communicatie. De levensreddende handelingen zijn vooral gericht op collega's in een omgeving met kinderen.

 

BHV kinderopvang Incase

Wij richten ons op organisaties waar gewerkt wordt met kinderen, met name op het gebied van Brand, ontruiming en communicatie. De levensreddende handelingen zijn vooral gericht op collega's in een omgeving met kinderen.

De BHV opleiding bestaat bij Incase uit vijf modulen.

  • BHV 1
  • BHV 2
  • BHV 3
  • BHV 4
  • BHV 5

De combicursus behandelt ook uitgebreid de Kinder EHBO en bestaat uit slechts vijf modulen!
 

Hoeveel BHV-ers moet u in huis hebben? klik hier voor een handige rekentool.

Lees hier meer details over onze opleiding.

 

 

Screenshot ontruiming