E-learning van Incase

Digitaal vaardigheden leren

Naast onze reguliere trainingen biedt Incase inmiddels ook alle trainingen aan door middel van e-learning. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de unieke blended learning methode.

Blended learning is een combinatie van interactieve online theorie, gevolgd door een praktijkdeel met een instructeur. Hiermee besparen we 50% aan instructeursgebonden onderwijs. Tijd die u dus anders kunt gebruiken.


Tell me and I 'll forget
Show me and I may remember
Involve me and I will understand

 Tablet

E-learning

Incase gebruikt de blended learning methode, waarmee een volledig certificaat behaald wordt door online scholing gevolgd door een praktijktraining.

De studietijd blijft hetzelfde, alleen geldt dat u voor al onze opleidingen de helft via een computer kunt volgen. Incase maakt gebruik van de nieuwste technieken, waarmee naast de kennistoets en de theorie (film, tekst en geluid) ook een simulatie (game) goed moet worden uitgevoerd. 

Studenten ervaren het als een verdieping en verbetering van hun BHV en EHBO kennis én vaardigheden.

Hoe werkt het?

Eerst moet de cursist de e-learning voor 90% goed doorlopen. Het resultaat van de e-learning bestaat uit 10% theorie lezen, horen en zien, 30% interactieve kennistoetsen en 60% simulaties waarin de cursist hulpverlener wordt met de muis of vinger.

Menu

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de unieke methode van blended learning en worden vereiste competenties gegarandeerd met een reductie van 50% instructeursgebonden onderwijs.

Naast een uitgebreide introductie volgt online gesproken, geschreven en gefilmde informatie, uitleg en demonstratie van de theorie en vaardigheden die in de verschillende opleidingen zitten.

Theorie

Na de online theorie volgt een uitgebreide kennistoets, die voor 30% mee weegt in de beoordeling van het eindresultaat.

Toetsing

Tot zover is dit niet uniek en zijn er inmiddels meerdere aanbieders met deze werkwijze, alhoewel de lesstof wel erg modern en 2.0 wordt aangeboden (in een kinderdagverblijf en BSO).

Wat de e-learning van Incase uniek maakt is de SIMULATIE.
De cursist is de hulpverlener met de muis. Aan de hand van een interactief wisselend scenario worden kennis en vaardigheden van de cursist op de relevante onderdelen getoetst. Door te klikken op iconen wordt door de cursist de geselecteerde handeling uitgevoerd.

Compressies baby met AED

Vingers

De resultaten van deze uitvoering worden geregistreerd en wegen voor 60% mee in de certificering van het online deel.

Pas na het met voldoende (meer dan 90%) resultaat afsluiten van de online cursus, gaat de cursist door naar de praktijktraining.

Totaal resultaat

Voor alle opleidingen geldt, dat het instructeursgebonden onderwijs hiermee met 50% wordt gereduceerd.

Het grote voordeel is dat medewerkers, in hun eigen tempo, op hun eigen moment, zoveel kunnen oefenen als zij nodig hebben, alvorens te kiezen voor de examinatieronde in de simulatie.

Daarmee is gegarandeerd dat de cursist alle theorie beheerst alvorens naar het praktijkdeel te gaan.

Door de mogelijkheid om een deel van de opleidingen niet onder werktijd of -van de groep af- te hoeven doen, bespaart u al veel geld op uw verlet-en andere personeelskosten.


Wilt u meer informatie over blended learning? Stuurt u een mail naar info@incase.nl en wij sturen u een demo en presentatie toe.